Αρχική Η εταιρεία Παραγγελία χημικών Ηλεκτρομηχανολογικές Υπηρεσίες Επικοινωνία

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η WATER POOL είναι μελετητική, κατασκευαστική εταιρεία Κολυμβητικών δεξαμενών (πισίνες),Βιολογικών Καθαρισμών).

Από το 1998 δραστηριοποιείται στο χώρο των μελετών και επιβλέψεων, ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων Κολυμβητικών Δεξαμενών, Εγκαταστάσεων επεξεργασίας αποβλήτων και λυμάτων, όπως επίσης και στην παροχή υπηρεσιών πλήρους αδειολογικής κάλυψης αυτών των έργων .

Η WATER POOL έχει εκδώσει πλήθος Άδειων πολεοδομίας για Δημόσιες Κολυμβητικές Δεξαμενές .

Η εταιρεία συνεργάζεται με εξειδικευμένους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων Μηχανολόγους, Ηλεκτρολόγους, Πολιτικούς Μηχανικούς, Χημικούς Μηχανικούς, Μηχανικούς Χωροταξίας-πολεοδομίας, Τοπογράφους, Αρχιτέκτονες για πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών.

ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ

 • Βασική προτεραιότητα μας είναι η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη με την καλύτερη σχέση ποιότητας υπηρεσιών-αποτελέσματος και τελικού κόστους.
 • Η αρχές που μας διέπουν είναι η επαγγελματική μας δεοντολογία, η εμπιστοσύνη, η συνέπεια και η υπευθυνότητα.
 • Υπάρχει συνεχής προσπάθεια για συνεχή βελτίωση μας σε όλους τους τομείς , για να υπάρχει μακροπρόθεσμη συνεργασία και σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η WATER POOL παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση. Αναλυτικά οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 • Μελέτες- Επιβλέψεις- Εκδόσεις Αδειών και Αδειών Λειτουργίας.
 • Μελέτη- Επίβλεψη- κατασκευή- Συντήρηση και λειτουργία Κολυμβητικών δεξαμενών (πισίνες) ,Βιολογικών Καθαρισμών, καθώς και εμπορία χημικών πισίνας και μηχανημάτων ,Υδρομασάζ, Σάουνα, χαμάμ, Χώρους Spa.
 • Ολοκληρωμένο SERVICE ,Συντήρηση πισίνας.
 • Βιολογικοί Καθαρισμοί .
 • Συστήματα Νεροτσουλήθρας-Water park

WATER POOL

Μελέτες- Επιβλέψεις- Εκδόσεις Αδειών και Αδειών Λειτουργίας

 • Προσφέρουμε ολοκληρωμένη διαχείριση έργων : μελέτη, εκτέλεση έργων πολιτικού μηχανικού, προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, εκκίνηση και επίβλεψη λειτουργίας. Διατηρούμε συνεχή επαφή με τους πελάτες και συγκεντρώνουμε παρατηρήσεις και συμπεράσματα, τα οποία συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση των εγκαταστάσεων.

Γενικά

Εκπόνηση Παρακολούθηση & Έλεγχος Μελετών

Αναλαμβάνουμε Μελέτες- Επιβλέψεις- Εκδόσεις Αδειών και Αδειών Λειτουργίας, κολυμβητικών δεξαμενών (πισίνες),Βιολογικών καθαρισμών κ.λ.π.

Αρχικά γίνεται έρευνα για τον καθορισμό των απαραίτητων εγκρίσεων / αδειών καθώς και των απαραίτητων εγγράφων που πρέπει να υποβληθούν σε κάθε Αρχή.

Έπειτα γίνεται η ετοιμασία του φακέλου με τα απαιτούμενα έγγραφα προς υποβολή και η υποβολή των διαφόρων αιτήσεων προς τις αρμόδιες Αρχές και παρακολούθηση της έκδοσης αδειών

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των υπηρεσιών Μελέτες- Επιβλέψεις- Εκδόσεις Αδειών παρέχονται:

ΜΕΛΕΤΕΣ

Εκπονήσεις μελετών για την έκδοση Πολεοδομικών αδειών κολυμβητικών δεξαμενών (πισίνες),Βιολογικών καθαρισμών

ΕΠΙΒΛΕΨΕΙΣ

Επίβλεψη Πολεοδομικών Άδειων κολυμβητικών δεξαμενών (πισίνες),Βιολογικών Καθαρισμών.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΔΕΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Έκδοση άδειας λειτουργίας Δημόσιας κολυμβητικής Δεξαμενής (πισίνας),Βιολογικού καθαρισμού.

Μελέτη- Επίβλεψη- Κατασκευή- Συντήρηση και Λειτουργία Κολυμβητικών Δεξαμενών (Πισίνες),Βιολογικών Καθαρισμών

Γενικά

Ειδικότερα στον τομέα Μελέτης - Επίβλεψης - Κατασκευής Κολυμβητικών Δεξαμενών (πισίνες), Βιολογικών καθαρισμών η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας είναι πολύ μεγάλη.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ

 • Κατασκευή Δημοσίων Κολυμβητηρίων, Βιολογικών Καθαρισμών, ιδιωτικών κολυμβητικών Δεξαμενών και μικρών Εγκαταστάσεων Βιολογικών Καθαρισμών οικισμών, ξενοδοχείων ,camping κλπ.
 • Συντήρηση-λειτουργία της πισίνας σας.
 • Ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης καθαρισμού για άψογη λειτουργία της πισίνας σας ή του Βιολογικού σας καθαρισμού.

Για οτιδήποτε αφορά την πισίνα ή τον Βιολογικό καθαρισμό από έκδοση αδειών (πολεοδομίας και άδειας λειτουργίας) , προμήθεια-εγκατάσταση Η/Μ Εξοπλισμού έως την κατασκευή ,την λειτουργία και την συντήρηση.

Ζητείστε προσφορά για τις διαστάσεις της πισίνας που επιθυμείτε με οποιοδήποτε υλικό κατασκευής ,(βαφή ,πλακάκι ,ψηφίδα κλπ.) και θα έχετε την πισίνα που επιθυμείτε με άριστη ποιότητα κατασκευής και οικονομία.

Για την Εγκατάσταση του Βιολογικό καθαρισμού του ξενοδοχείου ή του camping κλπ. στείλτε τον ισοδύναμο πληθυσμό και την Έγκριση της Μ.Π.Ε. (αν υπάρχει) και θα σας στείλουμε την προσφορά σας.